Rensning

Rensutrustning för rör

Relinos rensutrustning är framtagen av våra tekniker tillsammans med erfaren personal inom rörinspektion och relining. Vi tillverkar i egna fabriker, allt för att garantera kvalité och leveranssäkerhet. Vårt motto är att alltid erbjuda marknaden de bästa och mest prisvärda verktygen för rensing av avloppsrör.

Kättingrens

Relinos kättingrens är hårdmetall som är fäst på stålkätting som rensar insidan av rostiga rör effektivt.

Vår mest sålda modell fungerar i 90% av alla rör i en flerfamiljsfastighet. Förutom denna standardmodell har vi ett litet handfatsrens och ett Tripple rens för större stående stamledningar. Vi tillverkar modeller med  två eller tre kedjor med variabelt fäste.

De traditionella kättingrenset med variabelt fäste.

Rund kättingrens

 

Rund kättingrens med dubbla varv kättingar för effektiv rensning av stamledningar 110mm och 160mm, här med T-spårskoppling för 10mm rensspiral.

T-Spårskopplingar

 

Klassiska T-spårs kopplingar. Både för 10mm vajer och 8mm vajer.

Vajer

Relinos vajer finns i två olika modeller, en grov och en fin. Båda är tillverkade för att fästa roterande rens, borstar eller andra verktyg på. De finns i tjocklek 4, 6, 8, 10 och 12mm

 

Minsta längd för vajer är 5meter oavsett modell, tänk på att den väger en hel del så frakten bli hög. Finns för avhämtning eller leverans i Malmö, Göteborg och Stockholm.Som hölje används PP slang för pneumatik.Vi kan ombesörja att pressa dit T-spårskopplingar åt er så ni kan skapa de längder ni själva önskar.

Relino Grinder

 

Relino grinder, slipning av rör och öppning av grenar i foder.

Finns i fyra olika storlekar för rördimensioner 50mm, 70mm, 110mm och samlingsledningar. Dom drivs med elmotor eller borrmaskin och fästs på antingen en 8 - 10mm rensvajer som skruvas fast i hållaren (Body).Måtten avser höjden på slippappret, dvs den delen som fästes i kroppen. Längden på pappret varierar beroende på rördimension.