Relining

Reliningsutrustning

Merparten av vår reliningsutrustning består av handbyggda unika verktyg som tillverkas i egen regi i Sverige. Eftersom allt är specialbyggt så monteras och sluttestas det först efter beställning vilket innebär en viss leveranstid på de flesta verktyg, allt från några dagar till flera veckor. Vi erbjuder utrustningen för att komma åt rör i trånga vindar och smala krypgrunder.

Våra verktyg drivs antingen med tryckluft eller med elmotorer.

Munstycke för att belägga insidan av rör och balkar, sk Coating.

Våra verktyg skapar goda möjligheter för hantverkaren att få en god arbetsmiljö.

Relino pump för polyester

 

Vi erbjuder en pump som är anpassad för relining med polyesterplast. Härdningsförhållande 0,8 - 4%. Den är enkel för en person att både lyfta in och ur en bil och också att transportera på ett enkelt vis upp och ner i trapphus.
Styrningen är byggd för att snabbt kunna slå av och på, 1/10sekund, med bibehållet tryck i systemet, så att plasten kan stoppas och pumpas ut med sekundsnabb precision.
System data
13:1, 1300psi
Mått: H124 x B58 x D58
Vikt: 48kg.

Torkutrustning

 

Fläkt med värmeelement med anslutning till avloppssystem.

Elmotor Reversibel

 

Rak slipmaskin från Bosch som är ombyggd med en reversibel omkopplare för att kunna rotera både höger- och vänstervarv 10000 varv/min steglöst till 28000 varv/min. Levereras efter beställning komplett med kopplingar till vajer och hölje. Leveranstid ca 2 veckor.

Relino Stamvinda

 

Relino Stamvinda med svirvel för 40meter slangpaket. Förenklar relining av stående stamledningar i höghus. Maskinen drar slangpaketet med jämn hastighet genom det lodräta röret när det beläggs med polyesterplast. Leveranstid c:a 3 veckor.